Vognmandskørsel

Vi leverer grus, sten, muld, granit og flis m.m. over hele Sjælland til konkurrence dygtig priser.

Vi har gode aftaler om rabatter i de fleste grusgrave, som kommer vores store som små kunder til gode.

Service, er den samme, om vi skal levere et eller flere læs af gangen.

Vi har selv flere forskellige opbygninger på vores biler, så vi kan tilbyde alt slags arbejde indenfor transport.

f.eks.

  • Kranbiler med alt i udstyr
  • Maskinflytning
  • Containerbiler hvor vi kan levere 4 container af gangen
  • Sugebiler med og uden walking floor. Vores sugebiler kan køre med op til 110 m3 pr træk f.eks. til kørsel med græs frø.

Vi kører over hele Danmark og har et stort samarbejde med flere vognmænd, så hvis det er et retur læs fra Sjælland, Fyn eller Jylland, er vi også gode til at formidle kontakten her.

Service på bilerne:

Vi har selv værksted med en vognopbygger og mekaniker, som servicerer og bygger biler. Både for os selv men også andre. Vi har gode aftaler på reservedele og transport-teknik. Så selvom bilerne går i stykker, er de køreklare næste morgen.

Til offentlige institutioner, så som børnehaver, skoler, idrætsanlæg, legepladser m.m tilbyder vi DS/EN 1177 godkendt faldunderlagsgrus. Vi kan både fjerne det gamle og etablere det nye. Hvis legepladsen ikke kan afspærres om dagen, kører vi ud aften, weekenden eller i ferieperioden og løser opgaven.

Ta’ ikke chancen, brug os fra branchen

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder og give dem et tilbud, der er specifikt tilpasset de nødvendige behov. Dette gælder både i forhold til pris, tid og materialer. Du kan derfor til enhver tid ringe til vores telefon på nummeret: 20 40 81 22 – og husk, det koster ikke noget at spørge.