Træfældning med kran & klippehoved

Fældning og topbeskæring af træer med kran bil

Vi mener selv, at det er en genial løsning at fælde træet fra toppen, uden brug af lift, ekstra mandskab osv. Yderligere smides der ikke afklippede grene ned over eventuelle ledninger, rækværker, bygninger, haveanlæg, veje, skinner eller lignede.

Vi griber fat om træet med en klo, klipper det over og løfter den forsigtigt ned. Det vil sige, at beskæringen er særdeles velegnet, hvor afklippede grene eller hele træet, normalt, vil vælte ned over brugbare genstande, som ikke må beskadiges.

Topbeskæring eller fældning af træer med kranbil er også velegnet, hvor der ikke er plads til at lægge det ned i et snit, men også for at spare tid på opgaven.

Helt op til 70 cm i diameter

Vi har 2 forskellige aggregater; en klipper der klarer op til 28 cm i diameter, mest velegnet til de blødere træsorter. Samt en sav, der kan klare op til 70 cm i diameter til de hårdere træsorter som bøg, ask og eg.

Yderligere kan vi have 2 container med til affaldet, men også til jernplader, hvis der skal køres over græs m.v. Vi lægge pladerne ud, så vi beskytter underlaget under kørsel/fældning.

Fra bilens position når vi 18 meter ud og op, men des nærmere vi kan holde til træet des hurtigere er opgaven klaret.

Når træet er fældet, er opgaven løst. Vi har alt træaffald samlet i container, og kører det efterfølgende bort i en og samme arbejdsgang!