TMA-udlejning

Ligesom med vores vognmandsforretning, gælder vort motto: “Kvalitet, Service og Leveringssikkerhed” også når det drejer sig om udlejning af TMA med eller uden fører.

Alle vores TMA’er er godkendt af vejdirektoratet og opfylder de nyeste lysstyrkekrav og vore chauffører er uddannet ”Med vejen som arbejdsplads” og  “Vej-eu.dk”

Sådan foregår det

Når der lejes en TMA, kan den afhentes fra vores plads på Energivej 2 i Sorø eller vi kan levere den på arbejdspladsen. TMA kan lejes fra 1 dag til flere måneder. Alle TMA’er får lavet service hver gang de kommer hjem. Hvis de kører ude i længere tid af gangen, har vi en servicevogn, der kommer ud på jeres plads og går anlægget igennem, så det altid er driftsikret.

Vi har 5 TMA’ere som udlejes + 1 anlæg der er klar til montering, hvis uheldet skulle være ude, så arbejde ikke går i stå. Indtil videre er vores TMA’ere blevet påkørt 17 gange ved en afspærring, hvorefter vi var klar til at kører ud efter 1 time igen. Dette er en service vi sætter meget højt.

Har du brug for hjælp?

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder og give dem et tilbud, der er specifikt tilpasset de nødvendige behov. Dette gælder både i forhold til pris, tid og materialer. Du kan derfor til enhver tid ringe til vores telefon på nummeret: 20 40 81 22 – og husk, det koster ikke noget at spørge.