Ring til os på: 20408122

Om os

 

Vi er et mindre vognmandsfirma, som startede i 1998 med 1 bil, som jeg overtog fra min far, som driver
Alsted vognmandsforretning. Der havde jeg kørt som chauffør i ca. 8 år, da jeg fik tilbud om at købe bilen som
jeg var chauffør på. Der blev takket ja og overtog bilen med en del kørsel såsom sukkerroer til Gørlev
Sukkerfabrik og græsfrø for DLF Trifolium A/S.

Kort efter lukkede Gørlev Sukkerfabrik, så nu manglede der kørsel om vinteren, så der måttes bydes på noget vinterarbejde indefor vintertjeneste med salt og sneplovs kørsel.


Jeg fik så en rute for vejdirektoratet, hvor jeg salter og rydder sne. I dag er vi 13 biler, som salter og rydder sne for vejdirektoratet, så der måttes laves et sammenarbejde med op til flere vognmænd. Siden da, har vi udvidet aktiviteterne og vognparken. denne kontrakt slutte i 2013 nu køre vi med 4 biler for sorø kommune med salt og sne

Vi kørere frø for DLF Trifolium A/S med 3 Suge biler og 2 Container bil. Græsfrø bliver afhentet fra landbruget og bliver renset hos DLF Trifolium A/S. Vi starter med at køre frø fra omkring 15. juli, når frøet bliver høste fra markerne og vi slutter ca. 1 maj, så inden for den slags kørsel er det meget vigtigt, at have kvalitetschauffører, som ved hvad opgaven går ud på.

Vi servicerer dagligt byggemarkeder og entreprenører med kranbiler. Her gør vi alt for at chaufføren ved alt om opgaven inden vi kommer ud på stedet, så vi har det rigtige udstyr med frem så entreprenøren, får udført opgaven på den hurtigstige måde, for at spare tid.

Indenfor containertransport, har vi udviklet bilerene således at de kan køre med 4 container af gangen ved udstilling, så vi igen tænker på kunden og miljøet.

Ved fragt kørsel, kører vi paller over hele Sjælland. Dette gælder for alle vores biler, at kunder som bruger os, får direkte telefonnummer på bilen, så de bestiller deres transport direkte hos den chauffør, som skal udføre opgaven.

Herudover har vi startet udlejning af TMA. (Truck mounted attenuator) En TMA er en lastbil med en pude og lysskilt bagpå for at forhindre at trafikanter på motorvejen kører vejarbejdere ned under en afspærring. En TMA er medvirkende til at redde vejarbejderen og trafikanters liv.


Det er også blevet til 2 opbygninger af Studenterbiler. Vi står for at søge tilladelse og en særlig forsikring der skal dække personbefordring ved studenterkørsel.

Her udover skal der også være tid til familien, som hjælper til i en travl hverdag. Jeg er gift med Maria Skovbo som hjælper til på kontoret og sammen har vi 3 børn Cecilie, Jeppe og Magnus, så søndag skal vi holde til familie hygge. Vi har en travl hverdag men tager gerne imod nye udfordringer og opfordringer.

Alan Skovbo Larsen
20408122 (kl. 7-24)
Energivej 2 - 4180 Sorø
Email: asl@krancontainer.dk

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder og give dem et tilbud, der er specifikt tilpasset de nødvendige behov. Dette gælder både i forhold til pris, tid og materialer. Du kan derfor til enhver tid ringe til vores telefon på nummeret: 204 081 22 - og husk, det koster ikke noget at spørge.Om os

Tryk her for at se mere


Se mere

Galleri

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kontakt

Tryk her for at læse mere


Kontakt os

For nogen har det været hemmeligt for andre har det ikke været hemmeligt😁🙈 meen nu kan vi afsløre at det går fremad med opbygning af Michael Jensen nye kranbil her er et lille smug kig på den😃..

Og der er ingen tvivl om han glæder sig som et lille barn der skal åbne sin gave😜

Det er med en 40 t/m Hiab kran medfølgende flyjib og med fast tip lad hvor der kan åbnes i begge sider med fjernbetjening☺️
... See moreSee less

Vis på Facebook

Henriette💪

2 weeks ago
Avatar

Og hold da kæft hvor vi glæder os til alle de røde pølser og kolde drikke vi Skal indtage når den Skal indvies 😃😃😃😋😋😋😋🍻🍻🍻

2 weeks ago   ·  7

2 replies

Avatar

Vis på Facebook

Sorø. Dk. Man kan godt ha bilen med hjem

Suge chauffør søges

Erfaring med Sugebil er en fordel, samt kendskab til landbruget.

Opgaven er afhentning af Frø,Spinat, raps og korn fra landbruget.

Er du chaufføren, som kan køre på eget ansvar samt selv planlægge dagens opgaver,
kan vi tilbyde et fast arbejde året rundt, med tæt samarbejde med utrolig dygtige kolleger.
Vi er et lille firma, som går højt op i kvalitet som vedrører god kundepleje og venlige folk. Yderligere prioriteres, at vores udstyr altid er i orden og klar til at yde det bedste resultat.
Har du ikke noget problem med, at arbejde - og ikke KUN køre bil, så kunne det måske være noget for dig. Arbejdet med frø og spinat, er ikke det letteste at læsse, så det kræver en god fysik! Til gengæld tilbyder vi en yderst attraktiv løn, for den rette medarbejder!

Alan Skovbo Larsen
27251334
asl@krancontainer.dk
Kontor:
Kristina Pieron Hansen
Kp@krancontainer.dk
20408122
... See moreSee less

Rasmus Aagren Hansen 😉

2 weeks ago   ·  2
Avatar

Brian Rye Rasmussen

1 week ago
Avatar

Vis på Facebook

Vognmandsfirmaet Alan Skovbo Larsen ApS har tilføjet 7 nye billeder.

Lidt billeder af hvad der har foregået det sidst stykke tid hos ASL ☺️

Fældning af et stort træ som chaufføren top beskåret og fjernede så meget han kunne for derefter fælde og ligge det med motorsav😁💪🏼

Flytning af spærre med vores trækker og trailer

En lille tur i kbh der var ikke lige den bedste plads men chaufføren kom ind☺️🙈

En tur i humlebæk og fjerne delta 50 (betonværn) i en rundkørsel så der kunne komme nyt asfalt

Udskiftning af slagler og en motor på en knuser☺️

Nyd billederne og giv os et kald hvis der er noget der skal suges/blæses/kranes/fældes/køres/eller have container ud

Vores kontor og chauffør står klar til og hjælpe💪🏼💪🏼
... See moreSee less

Vis på Facebook