Ring til os på: 20408122

Om os

 

Vi er et mindre vognmandsfirma, som startede i 1998 med 1 bil, som jeg overtog fra min far, som driver
Alsted vognmandsforretning. Der havde jeg kørt som chauffør i ca. 8 år, da jeg fik tilbud om at købe bilen som
jeg var chauffør på. Der blev takket ja og overtog bilen med en del kørsel såsom sukkerroer til Gørlev
Sukkerfabrik og græsfrø for DLF Trifolium A/S.

Kort efter lukkede Gørlev Sukkerfabrik, så nu manglede der kørsel om vinteren, så der måttes bydes på noget vinterarbejde indefor vintertjeneste med salt og sneplovs kørsel.


Jeg fik så en rute for vejdirektoratet, hvor jeg salter og rydder sne. I dag er vi 13 biler, som salter og rydder sne for vejdirektoratet, så der måttes laves et sammenarbejde med op til flere vognmænd. Siden da, har vi udvidet aktiviteterne og vognparken. denne kontrakt slutte i 2013 nu køre vi med 4 biler for sorø kommune med salt og sne

Vi kørere frø for DLF Trifolium A/S med 3 Suge biler og 2 Container bil. Græsfrø bliver afhentet fra landbruget og bliver renset hos DLF Trifolium A/S. Vi starter med at køre frø fra omkring 15. juli, når frøet bliver høste fra markerne og vi slutter ca. 1 maj, så inden for den slags kørsel er det meget vigtigt, at have kvalitetschauffører, som ved hvad opgaven går ud på.

Vi servicerer dagligt byggemarkeder og entreprenører med kranbiler. Her gør vi alt for at chaufføren ved alt om opgaven inden vi kommer ud på stedet, så vi har det rigtige udstyr med frem så entreprenøren, får udført opgaven på den hurtigstige måde, for at spare tid.

Indenfor containertransport, har vi udviklet bilerene således at de kan køre med 4 container af gangen ved udstilling, så vi igen tænker på kunden og miljøet.

Ved fragt kørsel, kører vi paller over hele Sjælland. Dette gælder for alle vores biler, at kunder som bruger os, får direkte telefonnummer på bilen, så de bestiller deres transport direkte hos den chauffør, som skal udføre opgaven.

Herudover har vi startet udlejning af TMA. (Truck mounted attenuator) En TMA er en lastbil med en pude og lysskilt bagpå for at forhindre at trafikanter på motorvejen kører vejarbejdere ned under en afspærring. En TMA er medvirkende til at redde vejarbejderen og trafikanters liv.


Det er også blevet til 2 opbygninger af Studenterbiler. Vi står for at søge tilladelse og en særlig forsikring der skal dække personbefordring ved studenterkørsel.

Her udover skal der også være tid til familien, som hjælper til i en travl hverdag. Jeg er gift med Maria Skovbo som hjælper til på kontoret og sammen har vi 3 børn Cecilie, Jeppe og Magnus, så søndag skal vi holde til familie hygge. Vi har en travl hverdag men tager gerne imod nye udfordringer og opfordringer.

Alan Skovbo Larsen
20408122 (kl. 7-24)
Energivej 2 - 4180 Sorø
Email: asl@krancontainer.dk

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder og give dem et tilbud, der er specifikt tilpasset de nødvendige behov. Dette gælder både i forhold til pris, tid og materialer. Du kan derfor til enhver tid ringe til vores telefon på nummeret: 204 081 22 - og husk, det koster ikke noget at spørge.Om os

Tryk her for at se mere


Se mere

Galleri

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kontakt

Tryk her for at læse mere


Kontakt os

Vi venter på nyt værktøj til nye udfordringer. ... See moreSee less

Vis på Facebook

Fine køretøjer 👍

2 weeks ago   ·  1
Avatar

Det er imponerende

2 weeks ago
Avatar

Ja ventetiden er lang Michael Jensen

2 weeks ago

10 replies

Avatar

Skal Jeppe Kjærgaard Larsen til at køre Volvo 🤔🤔🤔

2 weeks ago

2 replies

Avatar

Vis på Facebook

Asfalt kan vi også kører😀

Og som chaufføren skriver det er sort arbejde
Det kan man jo godt kalde det sådan noget sort asfalt😉
på sådan skøn fredag😁
... See moreSee less

Vis på Facebook

Så bliv Finne og Per færdig med dagens opgaver læsning af græsfrø med sugebil, hjem og gøre klar til lørdagens traktortræk. Det må være Langfredag 😜
I dag kan man så møde Per, Jeppe og Michael i nypudset biler til Svinninge traktortræk
... See moreSee less

Vis på Facebook

Har i kolde øl klar Jeppe Kjærgaard Larsen

4 weeks ago   ·  1
Avatar

Vis på Facebook

Vognmandsfirmaet Alan Skovbo Larsen ApS er her: Buddinge station.

Så fik vores to kranbiler og vores chauffør lige en haste opgave i søborg hvor der skulle grabbes skærver ind til banedanmark

Så vi måtte sende dem på nat holdet de kære chauffør og vores kranbiler
... See moreSee less

Vis på Facebook

I har klaret det rigtig godt med røderoser fra kunden ☀️☀️💪💪💪 vi når langt når man løfter i flok Sender i dag kan man møde 3 chauffør til traktortræk i Mørkøv hvor de fremviser 3 slags biler fra firmaet Trækker, sugebil og en container bil

4 weeks ago   ·  2
Avatar

Mange tak for hjælpen og god service 👍👍

4 weeks ago   ·  1

3 replies

Avatar

Shiit han er god til og svinge den kran rundt ham der😳

4 weeks ago

3 replies

Avatar

Vis på Facebook