Ring til os på: 20408122

Om os

 

Vi er et mindre vognmandsfirma, som startede i 1998 med 1 bil, som jeg overtog fra min far, som driver
Alsted vognmandsforretning. Der havde jeg kørt som chauffør i ca. 8 år, da jeg fik tilbud om at købe bilen som
jeg var chauffør på. Der blev takket ja og overtog bilen med en del kørsel såsom sukkerroer til Gørlev
Sukkerfabrik og græsfrø for DLF Trifolium A/S.

Kort efter lukkede Gørlev Sukkerfabrik, så nu manglede der kørsel om vinteren, så der måttes bydes på noget vinterarbejde indefor vintertjeneste med salt og sneplovs kørsel.


Jeg fik så en rute for vejdirektoratet, hvor jeg salter og rydder sne. I dag er vi 13 biler, som salter og rydder sne for vejdirektoratet, så der måttes laves et sammenarbejde med op til flere vognmænd. Siden da, har vi udvidet aktiviteterne og vognparken. denne kontrakt slutte i 2013 nu køre vi med 4 biler for sorø kommune med salt og sne

Vi kørere frø for DLF Trifolium A/S med 3 Suge biler og 2 Container bil. Græsfrø bliver afhentet fra landbruget og bliver renset hos DLF Trifolium A/S. Vi starter med at køre frø fra omkring 15. juli, når frøet bliver høste fra markerne og vi slutter ca. 1 maj, så inden for den slags kørsel er det meget vigtigt, at have kvalitetschauffører, som ved hvad opgaven går ud på.

Vi servicerer dagligt byggemarkeder og entreprenører med kranbiler. Her gør vi alt for at chaufføren ved alt om opgaven inden vi kommer ud på stedet, så vi har det rigtige udstyr med frem så entreprenøren, får udført opgaven på den hurtigstige måde, for at spare tid.

Indenfor containertransport, har vi udviklet bilerene således at de kan køre med 4 container af gangen ved udstilling, så vi igen tænker på kunden og miljøet.

Ved fragt kørsel, kører vi paller over hele Sjælland. Dette gælder for alle vores biler, at kunder som bruger os, får direkte telefonnummer på bilen, så de bestiller deres transport direkte hos den chauffør, som skal udføre opgaven.

Herudover har vi startet udlejning af TMA. (Truck mounted attenuator) En TMA er en lastbil med en pude og lysskilt bagpå for at forhindre at trafikanter på motorvejen kører vejarbejdere ned under en afspærring. En TMA er medvirkende til at redde vejarbejderen og trafikanters liv.


Det er også blevet til 2 opbygninger af Studenterbiler. Vi står for at søge tilladelse og en særlig forsikring der skal dække personbefordring ved studenterkørsel.

Her udover skal der også være tid til familien, som hjælper til i en travl hverdag. Jeg er gift med Maria Skovbo som hjælper til på kontoret og sammen har vi 3 børn Cecilie, Jeppe og Magnus, så søndag skal vi holde til familie hygge. Vi har en travl hverdag men tager gerne imod nye udfordringer og opfordringer.

Alan Skovbo Larsen
20408122 (kl. 7-24)
Energivej 2 - 4180 Sorø
Email: asl@krancontainer.dk

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder og give dem et tilbud, der er specifikt tilpasset de nødvendige behov. Dette gælder både i forhold til pris, tid og materialer. Du kan derfor til enhver tid ringe til vores telefon på nummeret: 204 081 22 - og husk, det koster ikke noget at spørge.Om os

Tryk her for at se mere


Se mere

Galleri

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kontakt

Tryk her for at læse mere


Kontakt os

Vidste du, at det er muligt at få håndværkerfradrag på topbeskæring?
Når den smukke løvfaldssommer er ovre, kommer blæsten!
Så hvis du vil redde have, hus eller skur for væltede træer og grene, er vi altid klar med en hjælpende hånd 😊👍
... See moreSee less

Vis på Facebook

Så en af vores chauffør på weekend arbejde..
nu her ved den nye tjæreby tilkørsel for at sætte skilte og fundamenter op💪🏼☺️ pas godt på ham dernede og de andre folk når i kører og smil det for jeres skyld han arbejder😃😃
... See moreSee less

Vis på Facebook

Suge chauffør søges

Erfaring med Sugebil er en fordel, samt kendskab til landbruget.

Opgaven er afhentning af Frø,Spinat, raps og korn fra landbruget.

Er du chaufføren, som kan køre på eget ansvar samt selv planlægge dagens opgaver,
kan vi tilbyde et fast arbejde året rundt, med tæt samarbejde med utrolig dygtige kolleger.
Vi er et lille firma, som går højt op i kvalitet som vedrører god kundepleje og venlige folk. Yderligere prioriteres, at vores udstyr altid er i orden og klar til at yde det bedste resultat.
Har du ikke noget problem med, at arbejde - og ikke KUN køre bil, så kunne det måske være noget for dig. Arbejdet med frø og spinat, er ikke det letteste at læsse, så det kræver en god fysik! Til gengæld tilbyder vi en yderst attraktiv løn, for den rette medarbejder!

Alan Skovbo Larsen
27251334
asl@krancontainer.dk

Kontor:
Kristina Pieron Hansen
20408122
Kp@krancontainer.dk
... See moreSee less

tager i også lærlinge?

3 weeks ago

1 reply

Avatar

Er i Tyrkiet på ferie de næste 2 uger ... men er helt sikkert interesseret .. har 30 års erfaring i branchen og en meget god fysik , kan kontaktes via PB

2 weeks ago   ·  1
Avatar

Vis på Facebook

Vognmandsfirmaet Alan Skovbo Larsen ApS har tilføjet et nyt billede. ... See moreSee less

Vis på Facebook